Kollár Tibor

Kollár Tibor vagyok, tanár, gyógytestnevelő, egészségfejlesztő, gyógymasszőr és szertorna edző.

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen végeztem 2014-2022 között. Az egyetemi évek alatt szerettem bele az oktatásba, ami azóta is életem részét képezi.

Munkám során a kisgyermektől egészen a felnőtt korig minden korosztállyal foglalkoztam, ez alapján biztosan tudom mondani, hogy a gyermekek tanítása nem munka, hanem hivatás. Ennek elkötelezettje vagyok.

Hobbim, hogy figyelemmel kísérem a torna mint szakma fejlődését, ennek köszönhetően naprakész vagyok a trendek és kutatások terén. Az edzéstervet folyamatosan frissítem az újdonságokkal, így még precízebben tudom oktatni a gyermekeket.

A képzésem alatt ismerkedtem meg a RolliPollival, ahol egy nagyszerű csapat tagja lettem. Azóta közösen igyekszünk örömöt és tudást átadni a gyerekeknek.

A RolliPolli teljesen egyedi számomra, itt találkoztam először azzal az elképzeléssel, hogy játékosan, szívből is lehet szertornát oktatni. Amit leginkább szeretek a RolliPolliban az nem más, minthogy egyszerre biztosítja a gyermekek fejlődését és a jó hangulatú edzéseket, aminek köszönhetően a gyerekek kognitív és motoros képességei gyorsabban fejlődnek, könnyebben rögzülnek a mozgásminták.

"A tekintély és szeretet jobban biztosítja a fegyelmet, mint akármelyik szigorú eszközök"
Johann Friedrich Herbart 

Cserdi Ivett

Cserdi Ivett vagyok, 25 éves, jelenleg a Magyar Testnevelési és Sportudományi Egyetem hallgatója és szertorna oktatóként dolgozom a RolliPolliban.

Kiskoromban kezdtem a szertornát, amit 10 éven keresztül versenyszerűen űztem. Rengeteg eredményem van ebből az időszakból, amiket részben országos bajnokságon, részben nemzetközi versenyeken értem el. Egy komolyabb sérülés miatt úgy döntöttem, hogy sportágat váltok, ezt követően 4 éven keresztül a fitkid/fitnesz sportágat űztem.

Mivel kiskorom óta a torna világa vesz körül, így egyértelmű volt számomra, hogy ennek az oktatásával szeretnék foglalkozni. A torna nem csak egy sport, hanem egy szenvedély számomra. A Rolli Polliban rengeteg kihívás és fejlődés van, ami számomra lendületet visz a mindennapi munkába. Hobbijaim az utazás és a kreativitásnak számos formája.

Izgatottan várom az új tanévet, a visszatérő és új vendégeket a RolliPolliban!

Kövesdi Heni

Kövesdi Heni vagyok, leendő testnevelő tanár, gyógytestnevelő, egészségfejlesztő és szertorna edző.

Tanulmányaimat a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen végzem 2019 óta, utolsó évemben vagyok az egyetemen.

Kisgyermekkorom óta tornázok, mind versenytornában mind pedig hobbi tornában részt vettem, tehát a szertorna, mint sportág nagyon a szívemhez nőtt, egészen fiatal koromtól tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. 

A gyermekekkel való foglalkozást különösen a hivatásomnak érzem, nagyon könnyen tudok kapcsolódni a gyermekekhez, megtalálni velük a közös hangot. Elsődleges célom, hogy azt a tudást, amelyet az tanulmányaim és önfejlesztésem során, illetve kiváló edzőimtől kaphattam és elsajátíthattam át adjam a gyermekek számára.

A RolliPollival képzésem alatt ismerkedtem meg, ahol egy nagyszerű, családias, befogadó csapat tagja lettem. 

A RolliPolliban fontos szerepet kap a mozgásfejlesztés, amely a későbbiekben bármely sportnak kiváló alap lehet. A szertorna, mint mozgásforma segít a helyes, szép testtartás kialakításában, illetve esztétikai igényességre, önállóságra és fegyelmezettségre nevel már egészen kicsi kortól. Mindezeket játékosan, jó kedvvel, családias környezeteben és rengeteg színes tornára kiválóan alkalmas eszközzel.  

Kuti Judit Ágnes

Kuti Judit Ágnes vagyok, 2014 óta mozgásfejelsztő gyermekjóga oktatóként dolgozom, a RolliPolli csapatát 2016 óta erősítem a legkisebb korosztály képviseletében.

Lányom 2011-ben született, azóta arra tettem fel az életem, hogy megtanuljam, hogy lehet segíteni, tudatosan formálni az élettől kapott kincset, – gyermekünket - hogy mint felelős szülő segíthessem, terelhessem az útját. Folyamatosan képzem magam, (élménypedagógia, mesepedagógia, Bothmer gimnasztika, stb...) és ezt a sokszínű tudásomat használom a legkisebbekkel töltött foglalkozásaimon is, figyelve az igényekre, de megtartva a biztonságot teremtő rutint is.

Nagy öröm látni a fejlődést rajtuk és az elégedett, hálás mosolyt a szülők arcán. Számomra a legfontosabb, hogy foglalkozásaimon minél több játékos, ügyességi mozgásra motiváljam a gyerekeket. Ez hatalmas érzelmi és testi energiát ad, ami átjárja őket, hat a kapcsolataikra, és saját fejlődési útjukra is.

Oktatóként és anyaként is azt látom, hogy ingerekkel télterhelt világunkban a tudatos odafigyelés fantasztikus ajándék és lehetőség a gyermekeinknek és a szüleiknek is. Számukra ez “csak” egy vidám, játékos foglalkozás, mégis remek hatással van a mindennapi életükre. A mozgásfejlesztés mellett pozitívan hat az idegrendszerükre, érzelmeikre, így családi és szociális kapcsolataikra is; hat a beszédfejlődésükre, önbizalmat, nyugalmat és egyensúlyt biztosít számukra, és segít a feszültségek feloldásában is. A komplex foglalkozás, több irányból ad ingert nekik, ami után kellemesen elfáradnak és nagyot tudnak pihenni a kicsik.

Szeretettel várom a az 1-2 éves, és 2-3 éves korosztályt az órarendben feltüntetett időpontokban.