Házirend

 HÁZIREND

A Házirend célja, hogy lehetővé tegye a kulturált, biztonságos és higiénikus testmozgást, valamint lefektesse a korrekt együttműködés feltételeit a RolliPolli, mint szolgáltató és vendégeink között.

A RolliPolli foglalkozásain való részvétel feltétele az előzetes internetes regisztráció és a visszaigazolásban szereplő havi tagdíj vagy alkalmi díj előzetes megfizetése számla ellenében, készpénzben vagy banki átutalás útján. A fizetés teljesítéséig a gyermek helye adott csoportban nem biztosított. Az alkalmi díjat fizetők helye más alkalommal ugyanabban az időpontban szintén nem biztosított, szabad hely függvénye. A foglalkozáson csak az vehet részt aki legkésőbb annak kezdetekor a díjat megfizette.

A havi tagdíj adott naptári hónapra érvényes és a visszaigazolásban megjelölt alkalmakra szól (a hét napja(i) és időpont).

A havi tagdíj adott személyre szól, csak egy vendég használhatja, átruházni nem lehet.

A RolliPollit betegen látogatni tilos.

Pótlási lehetőség: pótlásra előre egyeztetett időpontban akkor van lehetőség, ha a hiányzásról a rollipolliteam@gmail.com címen legkésőbb a foglalkozás napján reggel 08:00h-ig értesítést kapunk. A hiányzás okát nem kell megadni, arról orvosi vagy egyéb igazolás benyújtása nem szükséges. Megfelelő értesítés esetén adott naptári hónapon belül az alkalom pótolható, az időpontot a recepcióval szükséges egyeztetni.

Próbaóra. Azoknak a vendégeinknek, akik a RolliPolli foglalkozásait első ízben látogatják, ingyenes próba lehetőséget biztosítunk (korcsoport váltás esetén nem). Amennyiben a próbaórát követően a vendég a rendszeres tagság mellett dönt, a tagdíjból a próbaóra nem kerül levonásra.

A tornaterembe cipőben bemenni tilos. A gyermekek a tornatermi foglalkozásokon mezítláb, kísérő szülők zokniban vesznek részt.

A tornatermi foglalkozásokon a megfelelő, tiszta és sportolásra alkalmas (dressz, legging/rövidnadrág+póló) öltözet használata kötelező.

Ékszer viselése balesetveszélyes, ezért tilos.

A tornaterembe és a kistermi foglalkozásra ételt, italt és mobil telefont bevinni tilos.

A váróban elhelyezett játékokat a tornaterembe és a kisterembe bevinni tilos, azokat használat után a helyükre vissza kell rakni!

A tornaterembe bemenni csak edző jelenlétében szabad. A tornateremben a sporteszközöket mindenki csak a saját felelősségére használhatja.

Dohányzás és alkoholfogyasztás a klub egész területén nem megengedett.

Az öltözőben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A személyes dokumentumokat, nagyobb értékeket mindenki tartsa magánál, vagy adja le a recepciós részére.

A tornateremben bárminemű olyan tevékenység, mozgás végzése eszközzel vagy anélkül, mely bárkinek, így a mozgást végzőnek is a testi épségét, valamint a tornatermi felszerelés állapotát veszélyezteti tilos.

Javasolt a foglalkozás kezdete előtt 15 perccel érkezni, a foglalkozások pontosan kezdődnek. 5 percet meghaladó késés esetén (3 év felett) a foglalkozásba nem lehet bekapcsolódni, az alkalom elvész.

Esetleges viselkedési problémákat a szülővel/felügyelővel együttműködésben igyekszünk kezelni. Amennyiben a probléma kezelése legjobb szándékunk ellenére is sikertelen, a Házirend megsértésére vonatkozó rendelkezések alkalmazandók.

A 4 év alatti gyermekek szülei/felügyelői akkor is a helyszínen kell maradjanak, ha gyermekük az órán önállóan vesz részt. 4 év feletti gyermekek esetében a szülőnek/felügyelőnek módja van a helyszínt elhagyni és a gyermeket a foglalkozás vezetőre bízni. Ebben az esetben a foglalkozás vezető felelőssége akkor kezdődik, amikor a gyermeket a szülőtől/felügyelőtől átveszi és akkor ér véget, amikor a gyermeket a szülőnek/felügyelőnek visszaadja. Az átadás és átvétel helye a foglalkozásra kijelölt terem, időpontja a foglalkozás kezdete és vége. A szülő/felügyelő késedelmes megjelenése az átvételre a Házirend megsértését jelenti.

Munkatársaink mindenkor segítő készen állnak kedves vendégeink rendelkezésére. Védelmük érdekében elvárjuk, hogy velük szemben tisztelettudóan viselkedjenek mind a szülők/felügyelők, mind a gyermekek.

A Házirend megsértése, annak be nem tartása a tagság azonnali visszavonását jelentheti, illetve a továbbiakban az egyén a RolliPolli területéről kitiltható.

A jelen Házirendet a szolgáltató saját belátása szerint módosíthatja, illetőleg kiegészítheti.

A jelen Házirend a recepció mellett áttekinthető, annak egy példánya átvehető. A szolgáltatások igénybevétele a Házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.

Köszönettel,
RolliPolli Csapata